GOOD BUSINESS

 

Kennis maken?

Wenckebachweg 144
1114 AD AMSTERDAM

Markward@goodbusiness.nl
+31 6 42 811 507

Publicaties

Good Business

Het succes van bedrijven wordt steeds meer bepaald door de mate waarin zij een positieve impact hebben in het leven van klanten, medewerkers en de maatschappij. Ondernemingen zoals Tony's Chocolonely, TOMS en Tesla zijn dan ook de nieuwe A-merken. Ze vormen een voorhoede van ondernemingen die aansluiten op de wens van mensen om gezond, gelukkig en betekenisvol te leven. Maar hoe bouw je een business die positieve impact én winst maakt?

Good business geeft het antwoord op deze vraag. Ontdek jouw ‘gat in de maatschappij’ en bouw een sterk en betekenisvol merk met de aanpak in dit boek.

Publicaties

Groeiversnellers

Je bent een ondernemer of leider met groeiambities. Maar net als je denkt dat je lekker gaat, koers je af op de volgende barrière. Een unieke uitdaging denk je, immers, jouw bedrijf is ook uniek. Toch?

De pijn die groeibedrijven ervaren blijkt echter minder uniek te zijn dan je denkt. Elk groeibedrijf doorloopt namelijk dezelfde vijf groeifasen met bijbehorende uitdagingen en groeipijn. Hoe zorg ik dat ik aantrekkelijk ben en blijf voor mijn klanten en medewerkers? Hoe overtuig ik financiers om te investeren in mijn groei? En hoe vergoot ik de schaalbaarheid van mijn bedrijf? Allemaal vragen waar iedere ambitieuze ondernemer of leider mee rond loopt.

Marc van Eck en Markward van der Mieden beschrijven op prikkelende wijze hoe je de vijf groeifasen van iedere onderneming doorbreekt en écht impact maakt met je business. Aan de hand van inspirerende voorbeelden bieden ze vijftig praktische breekijzers om de groei van je bedrijf te versnellen en door alle plafonds heen te breken.