GOOD BUSINESS

 

Kennis maken?

Wenckebachweg 144
1114 AD AMSTERDAM

Markward@goodbusiness.nl
+31 6 42 811 507

Good Business Podcast #1: Goed blijven groeien in crisistijd

Afgelopen week hoorde ik een podcast en ik dacht bij mezelf.. “Podcast, dat zou nog best wel eens groot kunnen worden.” Gekkigheid natuurlijk. Wat ik miste in de wildgroei aan podcasts is inspiratie voor ondernemers en leiders die góéd willen groeien. Die een sterk en betekenisvol merk willen bouwen.

Dus dat is precies wat de Good Business podcast je gaat brengen. Veel inspiratie, inzichten en concrete tips van bijzondere gasten om jouw bedrijf onderscheidend, aantrekkelijk en toekomstbestendig te maken. In deze aftrap ga ik allereerst persoonlijk in op de vraag of de urgentie in deze tijd groter is om als organisatie meer positieve impact en winst te maken. Tot slot geef ik 5 concrete tips om goed te groeien, juist in crisistijd.

Spotify: https://lnkd.in/drjFVaf

Soundcloud: https://lnkd.in/djk2zs2

Laat je me weten wat je ervan vindt?